Те бяха тежко въоръжени и маскирани. В рамките на операцията се

...
Те бяха тежко въоръжени и маскирани. В рамките на операцията се
Коментари Харесай

Tежко въоръжени и маскирани униформени с кучета проверяват центро...

Те бяха тежко въоръжени и маскирани. В рамките на интервенцията се употребяват и особено подготвени кучета. 

Заместник-директорът на Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) Стефан Иванов изясни аргументите за инспекциите:

 

" Целта е проверка на трите центъра, които са на територията на София, за лица, които са нерегламентирано на територията на центровете, за рискови предмети. Също по този начин и за неразрешени движимости, наркотични субстанции и други неразрешени от закона. Центърът не е дребен. Проверява се стая по стая и човек по човек. Периодично ги ревизираме. Абсолютно всички сигнали, които се подават, се ревизират и се отработват. Проверки на лицата, на пространствата за неразрешени движимости и предмети и лица, които би трябвало да са на територията на други центрове и на други градове. На този стадий има много лица, които са с изтекли документи и които би трябвало да са на територията на други центрове, отвън територията на София ".

 

" Задържан е един човек, защото има данни за престъпна демонстрация ", съобщи зам.-директорът на Столична дирекция на вътрешните работи Стефан Иванов. Той добави, че до момента в центровете не са намирани опиати.

 

Днес Народното събрание реши Министерство на вътрешните работи да охранява поделенията на Държавната организация за бежанците, както и да бъде повишен щатът на Граничната полиция.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР